Caparol en Wadico

Caparol, en niets anders

We bewerken uw gevel straks uitsluitend met producten van Caparol. Die Duitse leverancier is de wereldwijde nummer één voor kwaliteitsvolle verven, pleisters en isolatie. Dat ervaren wij en onze klanten al jaren elke dag.

Wadico is de enige gediplomeerde verwerker van Caparol-producten in Antwerpen. Al onze referenties bewijzen de meerwaarde van deze unieke tandem.

Waarom Caparol?

De producten van Caparol zijn voor onze specialisten erg gemakkelijk te gebruiken. Zo verloopt uw werf dus altijd snel en efficiënt. Maar de producten hebben vooral een uiterst lange levensduur zodat uw gevel er nieuw blijft uitzien – ook na vele jaren.

De belangrijkste troeven van Caparol:

  • Moderne technologie – De siliconen en sierpleisters van Caparol laten waterdamp door van binnen naar buiten, maar niet omgekeerd. Bovendien kan vuil en stof zich veel moeilijker vasthechten oo de driedimensionale nano-kwartsstructuur. Uw gevel blijft er dus ook na jaren fantastisch uitzien.
  • Permanente innovatie – Caparol heeft een eigen R&D-lab. Daar worden continu nieuwe producten en samenstellingen getest. We beschikken dus altijd over meest moderne materialen die bovendien voldoen aan de hoogste normen.
  • Nummer één in isolatie – Het geëxpandeerd polystyreen in de isolatieplaten van Caparol heeft de hoogste isolerende waarde op de markt. Ze zijn bovendien onbrandbaar en bevatten geen giftige stoffen.

Ook voor buitengevelisolatie is Caparol onklopbaar. De platen hebben een ongeziene slagvastheid en een erg hoge weerstand tegen thermische spanning.

Neem meteen contact met ons op


INFORMATIE, ADVIES NODIG OF INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

CONTACTEER ONS OF VRAAG EEN OFFERTE AAN


Volg ons op Sociale Media