Over Wadico gevelwerken

Wadico is niet zomaar een aannemer. We zijn uw partner. We denken met u mee over een geschikte oplossing, en doen er alles aan om die snel en kwaliteitsvol te leveren.

Allemaal vakmannen

Al onze medewerkers zijn ervaren en betrouwbare vakmannen – in eigen dienst. We werken niet met onderaannemers en vermijden zo onaangename verrassingen. U weet dus wat u krijgt: een gemotiveerd, bekwaam en vriendelijk team dat snel en proper werkt.

Producten van topkwaliteit

We werken uitsluitend met producten van een select groepje topleveranciers met een uitstekende reputatie. U geniet dus niet alleen van onze vakkennis en service – ook van de beste kwaliteit en garantie op de markt.

Slim stappenplan

Wilt u graag een offerte? Perfect: dan komen we snel langs om uw gevel, kamers of kelder in detail te bekijken. Op die manier kunnen we de meest geschikt oplossing voorstellen én haarscherp becijferen wat een renovatie u zal kosten. Geen verrassingen dus.

30 jaar stabiliteit

U krijgt op al onze werken 10 jaar garantie. En dat betekent écht wat bij een bedrijf dat al meer dan 30 jaar vochtproblemen en vergane gevels te lijf gaat.

Wilt u graag een offerte?
Vraag ze gratis aan


INFORMATIE, ADVIES NODIG OF INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

CONTACTEER ONS OF VRAAG EEN OFFERTE AAN


Volg ons op Sociale Media